La selecció sub-20 d'handbol tanca el Trofeu IHF amb una derrota contra la Gran Bretanya (18-35)

La selecció sub-20 d'handbol s'ha acomiadat del Tr

La selecció sub-20 d'handbol s'ha acomiadat del Trofeu IHF de la zona europea, a Kosovo, amb una derrota per 18 a 35 contra la Gran Bretanya.

La primera part ha estat força igualada, tot i que la manca d'efectivitat i les pèrdues de pilota dels tricolors han fet que s'arribés al descans amb un avantatge de 7 gols per als britànics, 11 a 18. A la represa, la Gran Bretanya ha mostrat la seva condició de líder i ha ampliat les diferències.

El combinat de David Aguilar tanca el torneig amb quatre derrotes, però amb una experiència internacional molt valuosa per al futur

Imatges cedides IHF

Derrota per la mínima del Futbol Club Andorra contra l'Alavès al Nacional. El femení del CV Encamp s'estrena a casa amb una victòria clara contra el Santpedor (3-0)