S'endú 8.200 euros en joies de la casa on treballava

Una treballadora domèstica ha estat detinguda per rob

Una treballadora domèstica ha estat detinguda per robar joies valorades en més de 8.200 euros. 

Ha passat a Encamp, on la dona de 46 anys treballava com a empleada domèstica en un domicili. Se l'ha detinguda acusada d’un delicte contra el patrimoni, per furt amb abús de confiança.

La policia va rebre l'avís dimecres, quan la víctima va trobar a faltar joies de l’interior de casa seva. Concretament, tres anells valorats en més de 8.200 euros. Sospitava de la treballadora domèstica, que va acabar reconeixent davant dels agents que les havia agafat i immediatament va ser arrestada.

Disfressat de sanitari

Un dia abans, dimarts a la nit, la policia va posar fi a l'aventura d'un home de 40 anys fugit de la unitat de cures intensives. Hi estava ingressat després que, uns dies abans, el van trobar inconscient a l’habitació d’un hostal d’Andorra la Vella.

L’home, no resident, es va escapar de l'hospital vestit de sanitari i va aconseguir arribar amb taxi fins a la frontera del riu Runer, on els agents van comprovar que tenia pendent una ordre de detenció per un delicte contra la salut pública. El cas està judicialitzat.

Informa: Redacció

Comparteix:

 Laura Mas, conscient del neguit al Pas pels apartaments turístics  Precipitacions durant tot el cap de setmana