ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El SEP celebra "a mitges" l'anunci del Govern per consolidar 25 places d'eventuals

Aquesta setmana el Govern anunciava la convocatòria de 25

Aquesta setmana el Govern anunciava la convocatòria de 25 edictes per consolidar places eventuals de professors i tècnics educatius. Una notícia que el Sindicat de l'Ensenyament Públic celebra "a mitges". Recorden que encara quedaran més de 200 eventuals, una xifra que consideren com un abús de l'interinatge per part de l'administració.

El SEP veu clar que la consolidació de places no es fa al ritme adequat ni en les condicions més adients. En un comunicat manifesta que s'ha abusat de la figura de l'interí fins al punt que la situació ha sobrepassat tothom.

De fet, la nova junta del sindicat es va plantejar un dels objectius prioritaris la defensa ferma dels treballadors eventuals i en aquest sentit apunta en un comunicat que les 25 places licitades no són suficients. Recorda que ja va fer propostes al ministeri d'Educació i al de Funció Pública per millorar aquesta situació, per exemple, creant una borsa de treball transparent o el disseny d'una carrera professional, propostes que estan en procés d'estudi.

Una altra de les demandes és que els eventuals puguin participar en la convocatòria interna en comptes d'haver d'esperar a la segona o tercera convocatòria.

Finalment el SEP creu que entre els 25 edictes es troben a faltar algunes especialitats i departaments que tenen molts eventuals.

Informa: Joan A. Sarmiento

Comparteix:

34.239.150.22