La Serenalla Market torna al juliol a la Massana amb l'ampliació del 30% de l'oferta

www.andorradifusio.ad

Torna l'esdeveniment cultural i d'oci la Serenalla Market al Prat Gran de la Massana en la seva quarta edició del 21 al 24 de juliol.

Després de l'èxit de l'any passat, amb 12.000 visitants els quatre dies, s'amplia aquesta vegada un 30% l'oferta, i es manté l'aposta per les xerrades, els food trucks i els tallers.

Així que creix i ho fa amb la col·laboració d'Andorra Turisme, que busca captar públic estranger. Actualment, pràcticament la totalitat dels visitants són del país, ha assegurat el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització de la Massana, Josep Maria Garrallà, amb la voluntat que "puguem fer venir públic de fora."

Per la seva banda, l'organitzadora de la Serenalla, Isabel Rodrigo, ha destacat com s'ha volgut crear  "un esdeveniment que no només fos sostenible en la seva vessant organitzativa i logística, sinó que la gent també ho visqués així quan vingués."

Informa: Ariadna Guiu Vila

Comparteix:

L'augment de preu dels carburants per als conductors: "És un abús" Andorra Business amplia a 190.000 euros els fons per al nou programa d'ajudes a empreses