El servei d'estètica oncològica gratuïta a l'hospital es reactiva 

Coincidint amb el Dia Internacional del Càncer de Mama, el

Coincidint amb el Dia Internacional del Càncer de Mama, el SAAS, la Fundació Ricardo Fisas Natura Bissé (FRFNB) i l'Associació de Dones d'Andorra (ADA) han anunciat la represa en les properes setmanes del Servei d'Estètica Oncològica gratuït a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell. 

La iniciativa va començar ara fa quatre anys després que el SAAS i la Fundación Ricardo Fisas Natura Bissé signessin un acord de col·laboració. El programa permet a les persones en tractament oncològic rebre sessions individuals i gratuïtes d'estètica oncològica de la mà d'esteticistes professionals formades a la fundació amb l'objectiu de millorar l'estat de la pell de la pacient. 

El programa té tres braços: d'una banda, el SAAS s'encarrega del suport, la gestió de les cites i d'oferir l'espai; la Fundación Ricardo Fisas Natura Bissé aporta la formació de les professionals voluntàries i el producte que es necessita, i, finalment, l'ADA cobreix les despeses de la formació amb el requisit que l'esteticista voluntària s'ha de comprometre a participar-hi amb un mínim de dos anys. 

Segons el SAAS, aquest projecte aporta valor afegit a les persones que estan en tractament, especialment confiança i benestar. Al seu torn, la presidenta de l'ADA, Montserrat Nazzaro, ha ressaltat que reactivar el servei era un objectiu en el qual fa temps que treballen després que s'aturés a causa de la pandèmia, ja que permet aconseguir millores que contraresten els efectes secundaris que es generen a la pell. 

Informa: Redacció
Imatges: Arxiu RTV

Comparteix:

Estabilitat en les dades sanitàries: 2 nous casos de la Covid-19 i 77 actius  Els experts alerten que la retirada de l'amiant és primordial per protegir la salut a escala global