ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Sessions de fotografia gratuïtes per recaptar quilos de pinso per a Bomosa

www.andorradifusio.ad
La fotògrafa Céline Pech va tenir la idea d´oferir una sessió fotogràfica gratuïta amb mascotes a tots els amos que portessin pinso per regalar a Bomosa. Es tracta d´un acte solidari que ha acabat funcionant d´allò més bé.
La idea li va comentar un company de professió a Céline Pech, una fotògrafa d'Anyós que no va dubtar a proposar-la a Andorra: un sac de pinso d'almenys cinc quilos a canvi d'una sessió fotogràfica professional amb la nostra mascota. Al final tothom ha guanyat: la fotògrafa, els amos de les mascotes, i també Bomosa, l'associació beneficiària de la iniciativa.

Finalment s'han recollit 540 quilos de pinso, una gran donació per a Bomosa, que en necessita entre 800 i 900 a l'any. L'associació l'ofereix a famílies que passen problemes econòmics i pateixen per poder alimentar les seves mascotes adequadament. La situació, molt més habitual del que sembla, se suma a totes les problemàtiques que han d'atendre des de la institució filantròpica, com els ajuts per a operacions costoses.

L'associació rep entre dos i tres casos de mascotes que necessiten ajuda al mes però les iniciatives com la d'aquesta fotògrafa només arriben cada dos o tres mesos, així és que no deixen de fer una crida a tot aquell que hi vulgui col·laborar.

Informa i imatges: Jordi Domingo

Comparteix: