ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Set llistes nacionals en les eleccions generals més disputades

www.andorradifusio.ad

Finalment els andorrans tindran set llistes per triar en les eleccions del 7 d'abril. Progressites SDP, Liberals d'Andorra, Units pel Progrès, Terceravia, UL+Independents, Partit Socialdemòcrata, Demòcrates per Andorra i Andorra Sobirana hauran de convèncer els 27.278 votants censats.

Progressistes d'SDP han estat els primers a presentar la llista i ho han fet Alain Mateu i Josep Lluís Donsión. Una llista encapçalada per Josep Roig, Sandra Cano, Olga Reyes, Marian Sanchiz, Jordi Torres i Laia Moliné.

Els Liberals han presentat una llista amb canvis respecte de la presentada al congrés. Així l'encapçalen Jordi Gallardo, Ferran Costa, Eva López, Laura Mas, Eva París i Domènec Bascompte i tindrà al número 7 Jèssica Gastó i Natàlia Caelles com a cares noves.

La llista d'Units pel Progrès d'Andorra l'encapçala Alfons Clavera que no ha tramés de manera oficial la seva llista, però segons hem pogut saber Clavera estarà acompanyat de Raquel Fernández, Manel Ugart, Loli Prieto i Lluís Ricard Llamazares.

Joan Gabriel i Albert Pintat han estat els presentadors de la llista de la Terceravia UL+Independents. Josep Pintat i Joan Carles Camp estaran acompanyats de Ruth Vila, Joan Font, Maria José March i Alicia Nieto. 

Els de PS també han presentat llista, que encapçalen Pere López, Susanna Vela i Judith Salazar. Estaran acompanyats de l'ex-conseller general Jordi Font, Roger Padreny i Teresa Recasens.

Just després ho ha fet DA amb una llista encapçalada per Xavier Espot, Roser Suñé, Núria Rossell, Carles Enseñat, Ester Molné i Justo Ruiz.

La darrera llista a presentar-se ha estat la d'Andorra Sobirana l'encapçalada per Eusebi Nomen, que ha hagut de solucionar algun tràmit.

Informa: Anna Pifarré

Comparteix:

35.172.195.82