Shangti exposa una retrospectiva a Caldea per donar a conèixer la seva obra

www.andorradifusio.ad

Com a representant d'Andorra a la Biennal d'Art de Venècia, Philippe Shangti vol acostar-se al públic perquè conegui la seva obra. Aquest matí s'ultimaven els detalls d'una exposició que es prepara per l'efecte sorpresa i amb peces que sense veure-les ja han suscitat molt interès.

Glamur o luxe són conceptes que formen part del seu missatge, de la mateixa manera que la bellesa femenina de la qual diu que transmet millor els missatge davant la càmera. El resultat, escultures i fotografies que es converteixen en aparadors en què es denuncia una societat que presumeix d'excessos i que pateix les conseqüències de la hipocresia.

Una gran multitud de persones ha volgut descobrir la seva obra, que quedarà instal·lada al termolúdic tota la temporada d'hivern.

Entre les teles descobrim Picasso i Leonardo da Vinci, a qui l'artista reinterpreta per parlar de la llibertat de la dona.

Amb el lema 'Art is my hope' (l'art és la meva esperança) Philippe Shangti espera arribar al públic d'Andorra i emportar-se la seva aclamació a Venècia a partir del mes de maig.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Vicente Bellot 

Comparteix:

Els banders controlen dos caçadors furtius a Encamp El TC considera que no es van vulnerar els drets de les constructores de la depuradora de la Massana