ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Shuffle Express presentarà el primer disc en directe al Jambo Street Music

www.andorradifusio.ad

Es presenta el Jambo Street Music a Barcelona. El festival, que omplirà de música el centre històric, tindrà dos caps de cartell que aquest dimecres tocaran a la ciutat comtal. L'un, Four Flags, un dels descobriments de l'any passat. L'altre, Shuffle Express, que aviat s'estrena amb disc.

Blues, funky, calypso i slow blues. Fa tres anys, Shuffle Express van començar a tocar algun tema propi, però des de fa uns mesos es van decidir a donar sortida a un repertori compost pel seu cantant i guitarra Pablo Billar amb l'arranjament de tots els membres del grup.

Virginia Yáñez, als teclats i els cors, destaca les hores i el treball que hi han dedicat en aquesta primera gravació.

Cançons que remeten a la malenconia i a la tristesa del gènere, un ritme que porten integrat a la marxa del grup. Billar explica que els temes "parlen una mica de tot, de les coses de la vida, el sexe, l'alcohol, les penúries, en definitiva, de blues". El baix i la bateria, diu el baixista Marc Milian, "són els elements que donen el ritme i el groove".

El seu primer treball, Old man blues, té dotze temes que van començar a gravar aquest estiu al local d'assaig i que ha mesclat i masteritzar l'americà James Nagle.

El disc es presenta l'1 de juny. En directe, es podrà sentir divendres 14 dins el programa del Jambo a l'escenari gran, a la plaça Guillemó. Un entorn que per al bateria Dante Falótico serà "una bona presentació i un bon altaveu".

Per a aquells que no els hagin vist en alguna de les actuacions que han fet arreu aquest hivern i tinguin la curiositat de descobrir la seva música, ja ho poden fer a Spotify. D'altra banda, ja han sonat dins primeres llistes de ràdios britàniques i americanes.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Ruben Calvo

Comparteix:

18.207.254.88