El Sideco Encamp guanya el Memorial Canut en derrotar 3 a 0 a l'Esperança

El Sideco Encamp es va proclamar anit campió de la 37a edició del Memorial Canut. L'equip encampadà va derrotar per 3 a 0 l'Esperança, que malgrat jugar a segona va posar les coses molt difícils. Amb aquest títol l'Encamp guanya el triplet amb lliga, Canut i Supercopa.

Com diu el tòpic aquest diumenge hi havia un duel de David contra GoliatEl campió de primera contra l'Esperança, campió de segona divisió. Sobre la pista no es va notar el salt de categoria.

L'equip de Ricard Batista fins i tot va inquietar el totpoderós Encamp de sortida. El primer gol va arribar als 15 minuts a càrrec d'André Ferreira. L'Esperança va fer honor al seu nom, mantenint-se viu al partit fins als minuts finals.

El físic va acabar decantant la balança amb dos gols a les acaballes per sentenciar la final. Tomislav Lolich marcava en el 33 i un minut després Robert Troitiño feia el 3 a 0. Els dos gols precedits de bones combinacions col·lectives. L'Encamp s'emporta el triplet. El jugador del Sideco FC Encamp, André Ferreira, assegura que van haver de treure les seves millors qualitats per emportar-se la victòria. "Sabíem que ens costaria fins al final. Havíem de treure el nostre millor futsal i així ha sigut". L'entrenador Alex Carvalho, a més, ha titllat la temporada "d'immaculada".

Per la seva banda, el jugador del CF Esperança Andorra, Patrick Rodríguez, valora positivament el paper del seu equip. "Ha sigut un partit molt disputat, hem aguantat gairebé fins als últims deu minuts amb l'1 a 0 i crec que hem d'estar molt contents per la temporada".

Amb el Canut es tanca la temporada al futbol sala nacional. El Sideco Encamp serà el representant a la UEFA Futsal Cup.