Signat el conveni de cessió de l'hotel Casamanya per 50 anys

www.andorradifusio.ad

La cessió de l'antic hotel Casamanya s'ha signat aquest dimarts i passarà a ser la seu del ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat

Ho serà durant els pròxims 50 anys i suposarà una despesa per al Govern d'uns 5 milions. Tant Espot, com el cònsol major de la parròquia d'Ordino i les llevadores del Quart han coincidit que és una bona solució per donar una segona vida a un dels espais patrimonials més importants del país.

El cap de Govern, Xavier Espot, ha manifestat que es compleix l'estratègia de "fer una passa més en tot aquest gran projecte durant els últims anys de rehabilitació i de posada en valor dels nostres béns patrimonials". I ha posat exemples, com ara "l'hotel Rosaleda, Radio Andorra o l'hotel Casamanya".

Per la seva banda, el cònsol major d'Ordino, Josep Àngel Mortés, ha manifestat que aquesta cessió permetrà ser "un element més de dinamització de la parròquia i del país en general i, per tant, és una activitat més que hi haurà a dins el poble".

Informa: Òscar Serrano 
Imatges: Fernando Montero

Comparteix:

Nevades més febles del previst amb acumulació de neu a les cotes més altes Andorra Telecom llança una campanya per disminuir l'ús de les pantalles entre els joves