ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La síndica defensa que Andorra és un país homologat i atribueix les crítiques sobre la fiscalitat al desconeixement i a un cert populisme

www.andorradifusio.ad

Al Café de l'Ara i Aquí la síndica general Roser Suñé ha parlat de la polèmica amb Unidas Podemos tot afirmant que és un problema de manca d'informació i populisme partidista.

Suñé ha remarcat que el Principat està dins la legalitat. Ha argumentat que el sistema "està homologat i compleix els requisits de l'OCDE". "S'han barrejat qüestions amb cert populisme polític i poc coneixement de la realitat andorrana". En aquest sentit ha defensat que "aquest país s'ha construït amb l'esforç i el treball de moltíssima gent, que ha aportat molt". "És fàcil demonitzar sempre els petits i crear aquesta mena d'estat d'opinió que té poc fonament".

Segons Suñé, les relacions amb Espanya no passen per un mal moment i és una crisi que se superarà com s'ha fet amb altres. Des d'un punt de vista que qualifica de molt pragmàtic, pensa que s'han de "marcar objectius, informar i treballar amb els altres quan es produeix algun malentès", perquè "com a veïns, sempre hi haurà malentesos".

Pel que fa a la manifestació negacionista del 14 de març la síndica ha dit que haurà de rebre els permisos del ministeri corresponent i complir totes les mesures i protocols necessaris. Sobre la consellera general Carine Montaner, ha indicat que no te coneixement que doni suport a la mobilització. "És ella que s'ha d'expressar i saber on arriba la capacitat que té, jo no la jutjaré", ha declarat.

La síndica ha volgut posar l'accent en la situació postpandèmia i la necessitat de treballar per la salut mental dels sectors més afectats, així com a trobar sortides per a tots els joves.

Entrevista completa a la síndica Roser Suñé a l'Ara i Aquí:

Informa: Sílvia Mestre

Comparteix:

3.235.108.188