ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Els sindicats demanen negociar aspectes de la llei de la funció pública sense línies vermelles

www.andorradifusio.ad

Els sindicats valoren positivament la reunió mantinguda amb parlamentaris del grup demòcrata aquest dimarts. Es reiteren en la demanda de modificar la llei de la funció pública, sense línies vermelles.

El grup demòcrata s'ha mostrat disposat a estudiar les propostes dels sindicats per reformar la llei de la funció pública, sempre que siguin sostenibles econòmicament. Per la seva part els sindicats demanen negociar sense cap línia vermella.

D'aquesta forma ho han exposat les dues parts durant la trobada mantinguda aquest dimarts al migdia. Hi han participat representants de l'USdA, dels sindicats de l'administració general, dels bombers, del cos policial i dels duaners, mentre que per part del grup demòcrata hi han participat el seu president, Carles Enseñat, Ester Molné i Maria Martisella.

Fonts sindicals consideren positiva la trobada, ja que han constatat una tarannà diferent i més positiu respecte a l'anterior legislatura. Precisament un dels sindicats present en aquesta reunió, el Sipaag, celebrarà el dia 10 l'assemblea general en la qual es tractarà un canvi d'estatuts que permetria l'afiliació dels treballadors interins i es votarà la possibilitat d'emprendre accions legals contra les presumptes irregularitats en la contractació de càrrecs de relació especial.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Arxiu

Comparteix:

3.231.167.166