Sense sorpreses a la lliga Multisegur Assegurances

Jornada de transició a la lliga nacional. Els quatre primers classificats van guanyar i l'Unió Esportiva Santa Coloma manté l'avantatge al capdavant. A la cua, l'Esperança continua com a fanalet vermell.

L'UE Santa Coloma de Ramon Maria Calderé continua una setmana més líder amb 4 punts de renda respecte l'Inter. Els colomencs es van desfer del cuer, l'Esperança, amb gols de Faysal i Palao, un a cada part.

L'Inter va infringir la tercera derrota consecutiva a l'Ordino. Els escaldencs en van tenir prou amb un gol de Txus Rubio per emportar-se els tres punts.

També va sumar-ne tres el FC Santa Coloma, que va derrotar l'Atlètic Amèrica per 4 a 2. L'internacional Jordi Aláez va ser el protagonista amb dos gols d'un Santa Coloma que va jugar molts minuts amb un home menys.

L'Atlètic d'Escaldes, quart, va sumar la setena victòria consecutiva a costa del Carroi. Guillaume va foradar la porteria encara a la primera meitat per situar el 2 a 1 definitiu al marcador.

I en l'últim partit de la jornada, Pas de la Casa i Penya Encarnada van sumar un punt cadascú. Un gol d'Alexandre Correia per al Pas, en el minut 93, va sentenciar el 2 a 2 definitiu.

La Lliga s'atura ara fins a l'abril. El cap de setmana vinent hi ha Copa Constitució i després finestra internacional.