Tret de sortida a l'escola de neu d'Encamp amb rècord de participació

www.andorradifusio.ad

Es reactiva l'escola de neu d'Encamp amb xifres rècord. Més de 190 infants gaudiran d'onze caps de setmana a les pistes. Maria Lucena i David Moreno els han acompanyat en la jornada d'estrena.

L'escola de neu d'Encamp és una activitat més que consolidada a la parròquia. Aquest dissabte comença la seva vint-i-quatrena edició, amb un rècord de participació. Aquest any s'hi han inscrit 191 nens i nenes d'entre 5 i 17 anys.

La consòl major d'Encamp, Laura Mas ha afirmat que es tracta d'una proposta consolidada a la parròquia i ha destacat el rècord de participació. "Batem rècord de participació amb 191 infants. Són 11 setmanes". I destaca que es farà una edició especial aprofitant la Festa de l'Snowrow. 

Una edició que comença amb sensacions molt positives i que espera poder continuar aportant als nens les primeres experiències amb la neu. "És un format on no hi ha competitivitat, i es busca que els nens aprenguin i s'entegrin amb la neu", afirma la cònsol de la parròquia.

Alguns dels més petits venien preparats per començar l'activitat i gaudir d'un dia d'esquí. "El professor molt divertit i tot bé." Altres en acabar, ja pensaven a tornar-hi. "L'Escola de Neu està molt bé, és molt divertida i tinc ganes que arribi demà per poder tornar."

Una nova edició que arrenca, i de la qual els nens podran seguir gaudint cada dissabte i diumenge durant onze setmanes.

Informa: Maria Lucena
Imatges: David Moreno

Comparteix:

La meitat d'entrades venudes per al concert en favor d'Ucraïna L'incendi del Serrat està totalment extingit