Tret de sortida al play-off pel títol de lliga amb el Sant Julià retallant punts al líder

Ja ha començat el play-off pel títol i el de la permanència. A la part alta, el Sant Julià va vèncer l'UE Santa Coloma i va aprofitar l'empat del líder, l'Inter d'Escaldes, per retallar diferències.

Empat a un al derbi escaldenc entre Inter i Atlètic. Al minut 5, Víctor Pérez va avançar l'Atlètic després d'una gran centrada de Cisteró. A deu minuts del final, Gerard Artigas va castigar una badada defensiva per posar l'empat al marcador. L'Inter continua líder amb 43 punts i l'Atlètic és quart amb 38.

El principal beneficiat de la jornada és el Sant Julià que va guanyar l'UE Santa Coloma, per 2 a 1. Al quart d'hora, Luis Casas va fer el primer dels lauredians. Al 48, Salomó Obama va fer la igualada, però a tres minuts del final Freire va donar els tres punts als lauredians, en una gran acció de Bakkari. El Sant Julià se situa segon amb 40 punts i els colomencs, tercers amb 39.

En la lluita per la permanència, l'Ordino va fer una passa endavant per evitar la promoció en guanyar l'Engordany per 0 a 2. David Corominas va marcar el primer al quart d'hora i Lluís Martins va sentenciar al tram final del partit. Els ordinencs sumen 22 punts i en treuen 5 als escaldencs.

El FC Santa Coloma va golejar el cuer, el Carroi, per 0 a 4. Guillaume López, Grondona amb un doblet i Enric Pi van ser els golejadors dels colomencs en un partit plàcid.