Tret de sortida a la ruta de la tapa amb un mes de propostes en 12 restaurants de Sant Julià

www.andorradifusio.ad

Sant Julià de Lòria recupera des d'aquest divendres la ruta de la tapa. Participen 12 restaurants que oferiran creacions especials per a l'ocasió. S'allargarà durant un mes, tots els dijous, divendres i dissabte, per evitar aglomeracions i respectar les mesures de seguretat. A mes, s'ha creat una aplicació que substitueix els tiquets habituals.

Sant Julià recupera  la ruta de la tapa després del parèntesi de l'any passat obligat per la situació sanitària. Entre les novetats destaca una aplicació que substitueix els tiquets en format paper i que ja s'han descarregat unes 90 persones.

Un altre canvi significatiu és que s'allargarà durant un mes, tres dies per setmana: dijous, divendres i dissabte per evitar les aglomeracions. Enguany participen 12 locals, que també competiran per aconseguir alguns dels premis que s'atorga a les millors propostes a través de la votació popular i que repartirà uns 1.500 euros.

També hi haurà premis per a les persones que consumeixin en tots els locals que hi prenen part. El cònsol major, Josep Majoral, ha destacat la importància de la iniciativa, sobretot en plena pandèmia, per donar suport a la recuperació del sector.

Els restaurants participants han elaborat les propostes especialment per a aquests dies. Des del comú esperen que la flexibilització de la mobilitat amb Catalunya pugui aportar turistes, a més del públic nacional.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatge: Desirée Sala

Comparteix:

Els ingressos de l'Estat per impostos indirectes van caure un 18% L'administració preveu escurçar els terminis de pagament a 30 dies amb la factura electrònica