ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal Web: la programació alternativa d'RTVA

Obrir en una altra finestra

L'stop-lab mòbil d'Encamp se situarà davant la plaça dels Arínsols

www.andorradifusio.ad

L'stop-lab mòbil d'Encamp estarà ubicat davant la plaça dels Arínsols i en funcionament a partir de dijous. La instal·lació serà a peu de carrer i, per tant, l'accés s'haurà de fer a peu. Aquest dimecres també hem conegut que el Govern pagarà 3 dòlars i mig, uns 3 euros, per cada dosi de la reserva de vacunes contra la Covid-19 del projecte Covax

A partir de dijous, aquells ciutadans de la parròquia d'Encamp que s'hagin de fer una TMA ho podran fer a l'stop-lab mòbil de la plaça dels Arínsols, més concretament a la zona del davant de la plaça, on, en època d'eleccions, es fa la tradicional enganxada de cartells.

La instal·lació serà operativa des de primera hora i l'accés s'haurà de fer exclusivament a peu. La previsió és que s'hi instal·li una carpa amb diverses taules gestionades per personal de la Creu Roja i del SAAS i que s'hagi de demanar cita prèvia al telèfon habitual 821955

La voluntat de Salut és que aquest stop-lab passi per totes les parròquies per facilitar l'accés a les persones amb més dificultats de desplaçament. 

Aquest dimecres també hem conegut que la Creu Roja ha rebut una subvenció de més de 113 mil euros per a la gestió d'un stop-lab en el marc de les proves de detecció de la Covid-19.

Recordem que l'ONG ha centralitzat part de les proves que s'han anat fent a l'stop-lab de Prat de la Creu, inicialment habilitat per fer el cribratge massiu previ a la tornada a les escoles.

3 euros per cada vacuna del projecte Covax

El BOPA també publica que el Govern destinarà uns 3 euros per cada dosi de vacuna contra la Covid-19 del projecte Covax Facility.

El que no diu l'edicte és quantes vacunes s'adquiriran, però sí que el subministrament s'anirà renovant en funció de l'evolució de la pandèmia.

A mitjan setembre, el consell de ministres va donar llum verda a l'adquisició d'aquestes vacunes gestionades per l'OMS per cobrir el 50% de la població. Abans podrien arribar les que distribuirà la Unió Europea, que abastirien un 15% de la població.

Informa: Anna Pifarré-Agència ANA
Imatges: Arxiu RTVA- Unió Europea

 

 

Comparteix:

3.216.79.60