La sub-19 supera Moldàvia a l'Europeu de futbol sala (4-5)

Primera victòria de la selecció sub-19 de futbol sa

Primera victòria de la selecció sub-19 de futbol sala a l'Europeu de Moldàvia. Un dia després de caure per 10 a 2 contra la potent Ucraïna, el combinat dirigit per Aitor Garcia s'ha imposat per 4 a 5 als amfitrions del torneig.

Els tricolors s'han avançat als 48 segons de joc, amb un gol de Manchado, i Torres ha fet el 0 a 2 al minut 5. Moldàvia ha retallat diferències, però Manchado anotava el segon gol del seu compte particular i feia pujar al marcador l'1 a 3 amb el qual s'ha arribat al descans.

L'inici de la represa ha tingut un ritme frenètic. Moldàvia s'ha tornat a acostar amb el 2 a 3, pero Torres i Villalta han ampliat l'avantatge de la selecció andorrana amb dues dianes. Amb el 2 a 5, Moldàvia no s'ha rendit i ha fet dues dianes que posaven el 4 a 5 quan encara quedaven 14 minuts de joc. Andorra ha sabut patir i ha defensat la renda fins a la botzina.

Diumenge els tricolors jugaran el darrer partit contra Bèlgica, que suma una victòria i una derrota en els dos partits disputats, com els tricolors. Ucraïna es manté al capdavant del grup amb dues victòries i Moldàvia tanca la classificació sense haver puntuat.