La Sub-21 de futbol cau per la mínima a Turquia

La selecció sub-21 de futbol va caure divendres per la m&i

La selecció sub-21 de futbol va caure divendres per la mínima a Turquia, en el cinquè compromís del Preeuropeu. Els dos combinats es tornaven a veure les cares gairebé un any després d'haver-se enfrontat a l'Estadi Nacional, amb victòria tricolor per 2 a 0.

L'onze d'Eloy Casals no va aprofitar les ocasions clares que va tenir al final del primer temps i al descans es va arribar amb el marcador inicial. Una rematada de Güven Yalçin va desfer la igualada al minut 49, en l'única ocasió clara de Turquia. L'onze d'Eloy Casals va apujar línies per buscar el gol de l'empat, però el marcador no es va tornar a moure.

Andorra segueix penúltima al grup 3 de la fase de classificació per a l'Europeu, amb 4 punts en 5 partits. Dimarts vinent els tricolors jugaran el següent compromís de la fase, a Albània.