La sub-21 de futbol reprèn el Preeuropeu contra Turquia a Istanbul

La selecció sub-21 de futbol reprèn aquest divendre

La selecció sub-21 de futbol reprèn aquest divendres el Preeuropeu a Turquia, a partir de dos quarts de vuit, contra el mateix rival amb què va disputar el darrer partit al novembre.

Els d'Eloy Casals miraran de repetir la bona actuació d'aquell precedent, que va acabar amb victòria tricolor per 2 a 0 amb dianes de Ricard 'Cucu' Fernández i Jordi Aláez.

El principal obstacle que es trobaran a Istanbul seran les baixes. Entre set i vuit jugadors que es van enfrontar a Turquia a l'Estadi Nacional no podran jugar. Això donarà minuts a jugadors en edat sub-19.

A la classificació, tots dos equips estan empatats amb 4 punts.

Imatges: Arxiu