La sub-21 tanca una setmana històrica per al futbol andorrà contra Turquia (2-0)

Segueix la setmana gran del futbol andorrà. Després de l'empat de l'absoluta a Albània i el triomf de la sub-17 contra Israel, ara li ha arribat el torn a la sub-21. El conjunt dirigit per Eloy Casals s'ha imposat per 2 gols a 0 a Turquia, en una victòria per al record i els registres andorrans.

L'onze tricolor ha presentat aquest dimarts força cares conegudes respecte al partit del diumenge de l'absoluta. Joan Cervós, Jordi Aláez i Àlex Martínez han sortit d'inici per aportar experiència i qualitat.

Ricard Fernández ha avançat els tricolors, gràcies a una badada defensiva que li ha permés plantar-se sol davant el porter. El davanter del FC Andorra no ha perdonat i ha fet el primer amb un xut potent a l'escaire. Els d'Eloy Casals s'han trobat molt còmodes sobre la gespa de l'Estadi Nacional.

Els turcs han tingut el domini de la possessió sense generar gaire perill. Amb l'1 a 0 s'ha arribat al descans.

A la represa, els otomans han pujat la intensitat en el joc i han provat fortuna davant la porteria d'Iker Álvarez, tot i això el porter no ha tingut molta feina. La millor ocasió dels de Vedat Inceefe ha arribat a pilota aturada amb un llançament de falta que s'ha estavellat al travesser.

Els andorrans han seguit fent mèrits i al minut 85, Ricard Fernández ha provocat un penal en marxa sol, novament, contra la porteria de Bayindir. A més, en la mateixa acció l'àrbitre ha expulsat Özkaçar per l'entrada amb una vermella directa. L'encarregat de llançar-lo ha estat el capità, Jordi Aláez, que no ha perdonat des dels onze metres.

D'aquesta manera, els tricolors sumen la primera victòria d'aquest Preeuropeu i se situen cinquens de grup, abandonant així el fanalet vermell. Els d'Eloy Casals descansaran ara fins al març quan reprenguin la fase davant Anglaterra.

Informa: Joel Romero