La sub-21 visita Anglaterra en el Preeuropeu

La selecció sub-21 de futbol té dijous un dels partits més difícils del Preeuropeu, a Anglaterra. El rival és el líder del grup, ja classificat i amb ganes de fer oblidar el pírric 0-1 del Comunal.

Andorra sub-21 va posar contra les cordes Anglaterra en el partit de fa un any a casa. Només un gol solitari de Tom Davies en el minut 52 va poder trencar la resistència andorrana.

Aquell resultat de ben segur serà molt present dijous al Chesterfield Stadium. El seleccionador Justo Ruiz ho ha recordat aquest dimarts al matí en la prèvia abans de marxar cap a Anglaterra. Andorra haurà de sortir preparada per defensar-se.

Ruiz creu que "tot passarà per entrar molt concentrats i aguantar els primers deu minuts la seva empenta". Està segur que "sortiran a solucionar el partit al més aviat possible".

Podrà comptar amb Jordi Aláez, sancionat amb l'absoluta, però no disposarà de Max Llovera i Joan Cervós, que viatgen amb Koldo per al doble enfrontament contra Geòrgia i el Kazakhstan. A més, Justo Ruiz tampoc no podrà comptar amb alguns jugadors de la sub-19, que també té torneig a Suïssa. No vol que sigui una excusa. "Portem una selecció competitiva i amb experiència", ha remarcat.

Andorra tanca el grup 4 del Preeuropeu després de sumar 2 punts en 8 partits. Els de Justo Ruiz tenen a un punt Letònia, que divendres rep Holanda.

Imatge: Jordi Seabra
Imatge cedida: Federació Andorrana de Futbol