Els supermercats s'omplen de compradors d'última hora per Cap d'Any

www.andorradifusio.ad

Darreres compres abans de la nit de Cap d’Any per acabar d'enllestir-ne els preparatius. Cues dels que esperen a l'últim dia per tenir-ho tot comprat, i sobretot per trobar productes frescos. N'hi ha que aposten per un menú més elaborat, i d'altres que no es volen complicar.

Caixes plenes i presses en un dels centres comercials per fer les darreres compres per aquesta nit, l'última de l’any. I és que la gent aprofita fins a l'últim moment per trobar productes frescos, com peix i marisc.

Tot i i l’elevat preu d’alguns d’aquests aliments, molts són els que pensen que val la pena fer l’esforç per un dia com avui.

La carn i l’embotit són també productes estrella per al menú de la nit de Cap d’Any. Els que es decideixen per aquests aliments, ho fan perquè aposten per un sopar més còmode de preparar. La beguda també és important per una nit com la d'avui.

Amb tot comprat i preparat, les presses i els maldecaps per tenir-ho tot a punt quedaran oblidades, per gaudir d'una bona entrada d'any.

Informa: Silvia Callís
Imatge: Guillem Casal

Comparteix:

Cinc nois andorrans implicats en una denúncia per agressió masclista a la Seu d'Urgell L'endeutament públic se situava el 2017 en 13.432 euros per habitant