El sushi, un menjar cada cop més present a la gastronomia europea

www.andorradifusio.ad

El menjar japonès cada cop guanya més adeptes. Per això,hem volgut conèixer com s'elabora un dels plats més típics, el sushi. Arròs i peix cru són les bases d'un aliment cada cop més present.

Salmó, tonyina i, fins i tot, foie són ingredients que poden contenir aquestes boletes d'arròs embolcallades amb làmines d'alga. Un menjar tradicional japonès que cada cop està més present a la nostra cultura culinària, tot i que existeix una infinita varietat d'aquest tipus d'aliment de petita dimensió que se serveix cru. El sushi requereix una preparació molt acurada i aquells que el cuinen tenen molt clar quines són les claus.

A més, el peix que s'utilitza es congela prèviament per evitar l'aparició d'anisakis. A més, també pot acompanyar-se amb wasabi, una pasta provinent d'una planta japonesa de sabor molt fort, o salsa de soja. Una opció cada més freqüent per als amants del peix cru que ja es pot trobar a alguns grans magatzems.

Informa: Joel Romero
Imatges: Marta Paixà

Comparteix:

La pluja, principal causa d'una esllavissada al rec del Solà que provoca danys materials Arinsal registra un 15% més de turistes