ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El tango, l'amor i la passió, protagonistes del segon espectacle de la temporada Ordino Clàssic

www.andorradifusio.ad

L'Ordino Clàssic enceta el seu segon espectacle de la temporada al ritme del clàssic tango argentí. Amb un Auditori Nacional ple, els ballarins han representat una història marcada per l'amor i la passió.

A ritme de "Por una cabeza", de Carlos Gardel, ha començat el segon espectacle de la temporada d'aquest Ordino Clàssic destinat a l'art del tango i a la passió que tan caracteritza els argentins.

Passió que ha quedat perfectament reflectida sobre l'escenari amb la incommensurable actuació de l'artista nacional, Mònica Vega i la interpretació dels clàssics del gènere de la mà de l'Orquestra Nacional.

La cap de producció de l'ONCA, Teresa Areny, creu que la funció ha d'apostar per artistes del país i ha remarcat que "aquesta és una bona manera de fer una reflexió, per dir que després de la pandèmia continuem pensant en ells".

L'actuació vol explicar una història d'amor i passió situada en un bar íntim de Buenos Aires on les paraules passen a un segon pla i el tango es converteix en la manera d'expressar-se. Amor i desamor, emoció, tot plegat ballat al so d’un quartet format per acordió, guitarra, violí i violoncel.

"El que volem és que el públic tingui la sensació que fa un viatge cap a Buenos Aires, cap al tango, una música popular molt arrelada no sols a Iberoamèrica, també a la nostra tradició", destaca Areny.

L'Auditori ha sabut respondre a una magnifica actuació amb els aplaudiments dels més de 150 espectadors que no s'han volgut perdre la cita.

Informa: Òscar Serrano

Comparteix:

34.239.179.228