ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Tardes d'entreteniment i joc, capvespres amb músics del país i nits d'espectacle a la Massana

www.andorradifusio.ad

Tardes d'entreteniment i joc, capvespres amb músics del país i nits d'espectacles. La Massana ha preparat un programa d'estiu perquè cada públic trobi el moment de gaudir de la cultura a l'aire lliure a partir de mitjan juliol. Un dels clàssics, la Nit sense paraules.

El recent inaugurat Prat Gran acollirà els espectacles per al públic infantil: un espectacle de titelles itinerant, els jocs gegants de fusta i una companyia de teatre tradicional. Obert a tot el públic, els dijous 25 de juliol i 8 i 22 d'agost, els capvespres a la plaça del Quart sonaran bandes del país. "Hem volgut donar la importància i el protagonisme als músics del país, com els de Four Flags, una formació relativament jove dins de la nostra escena, el 25 de juliol. La segona serà el 8 d'agost, a càrrec de Jam, un duet del país. I la tercera serà el 22 d'agost, amb els clàssics Vibrand en clau de sol", explica la cap de Cultura de la Massana, Montse Checa.

Les nits seran del carrer per veure espectacles itinerants de grans dimensions, PetitCircels Somnis d'Alícia, el número de clown Wet Floor de Cris-is o el de circ amb la companyia Los Barlou. I entre les nits una de molt especial, la Nit sense paraules, el 7 d'agost. "És una activitat on hi ha una significació artística en què el llenguatge sobre. Comença amb una itinerància al parc i acaba a la plaça de les Fontetes, on es farà el segon espectacle", descriu la consellera de Cultura, Natàlia Cusnir.

Entre les activitats que s'ofereixen també hi ha la tarda de castells a les Fontetes, el Serenalla Market, el Roser de la Massana del 12 al 14 de juliol i la festa major, el 15 i 16 d'agost.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Jordi Seabra

Comparteix:

3.235.75.174