Les tempestes provoquen esllavissades i torrents d'aigua

www.andorradifusio.ad

Les fortes tempestes d´aquest dijous han provocat esllavissades de terres i forts torrents d´aigua a diversos punts, que han fet necessària la intervenció del COEX.  

Una de les zones més afectades ha estat la carretera entre Anyós i l'Aldosa, que ha quedat completament coberta de terra. 

Als Cortals d´Encamp també hi ha hagut d´actuar el comú, concretament a la carretera d´accés a les Pardines, que també ha quedat impracticable. A l´Hort de Godi, l´aigua també ha arrossegat terra i pedres a la carretera. 

Finalment, també s´està treballant a Prats, Canillo, on el comú també hi ha intervingut. 

Les tasques consisteixen principalment a netejar les carreteres. Segons indiquen des de Conservació i Explotació de Carreteres, necessitaran unes  5 hores de feina

La pluja també ha sorprès els veïns i turistes que circulaven per Vivand, on també s´ha acumulat una important quantitat d´aigua. 

El meteoròleg d´RTVA, Josep Tomàs, explica que les fortes tempestes s´han originat al Pirineu i s´han anat encadenant durant tot  el dia. Les precipitacions han estat intenses i puntuals a bona part del país i han deixat entre 30 i 35 litres per metre quadrat a la majoria del territori. 


 
Informa: Joel Romero
Imatge cedida: COEX/Òscar Sánchez/Cesc Sanjuan/Ana Alamán

Imatge: Cristina Jubete

Comparteix:

Els liberals demanen eleccions "al més aviat possible" per posar fi al que consideren un "desgavell" del Govern Mireia Moya s'inspira en un quadre de la col·lecció Carmen Thyssen per al seu primer llibre