La temporada d'estiu a Pal Arinsal comença amb bones sensacions

www.andorradifusio.ad

Tret de sortida de la temporada d'estiu a Pal Arinsal amb bones sensacions. S'esperen uns 1.200 visitants sobretot de proximitat durant aquest primer cap de setmana. L'estació es marca com a objectiu superar els 106.000 visitants de l'estiu passat.

Estiu és sinònim de bicicletes a Pal i l'estació no ha parat de rebre visitants des d'aquest divendres. Turisme, sobretot, de proximitat. "Com sempre, molta gent de França, Catalunya i Espanya", uns clients que tal com destaca el director del bike parc, Javier Belmonte, "és gent fidel i sempre tornen".

Les primeres estimacions apunten alt, amb uns 1.200 visitants fins ara, comptant també els que arrossega la prova de la maxi avalanche. De la resta, destaquen els que repeteixen i que són fidels a l'estació massanenca. "M'agrada molt venir, cada estiu hi vinc", explica un visitant. Altres destaquen la polivalència del lloc.

L'estiu suposa un 4% del total d'ingressos anuals de les estacions, tot i que en cas de Pal -Arinsal s'enfila per sobre del 13%. Des del comú massanenc tenen clar per on passa la sostenibilitat de les estacions d'esquí. Així ho explica la cònsol major de la parròquia, Olga Molné: "Fa molt temps que estem apostant per desestacionalitzar l'estació i la parròquia. Abans tenim un públic sobretot d'hivern i hem treballat molt per revertir la situació i que l'estiu cada vegada sigui més important i ho estem aconseguint".

Amb l'obertura del bike parc es dóna per inaugurada la temporada estiuenca de Pal. La resta d'estacions tenen previst obrir progressivament i cap a finals de juny totes funcionaran a ple rendiment.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Andreij Cristancho

Comparteix:

La Sala Sergi Mas es converteix en un laboratori fotogràfic La Yoann Bourgeois Art Company porta la dansa contemporània al carrer amb 'Opening'