ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El tercer pagador, a la tardor disponible per als majors de 65 anys

www.andorradifusio.ad

El tercer pagador serà efectiu per a la població més gran de 65 anys a partir d'aquesta tardor. Des d'aquest moment, s'anirà fent efectiu també per la resta de la població.

Serà de manera progressiva, sempre tenint en compte l'equilibri entre l'accés a la sanitat i la despesa sanitària. Així ho ha avançat la majoria en el ple del Consell General que ha votat a favor de la proposta d'acord del PS d'implementar el règim del tercer pagador de manera universal. 

En aquest sentit, el president del grup socialdemòcrata, Pere López, ha valorat que ha estat un dia satisfactori i ha remarcat que "estarem atents al calendari per posar en marxa la mesura". Per la seva part, el president del grup parlamentari Terceravia+UL+I ha celebrat l'aprovació i "esperem que el Govern ho faci efectiu". 

D'altra banda, la consellera no adscrita, Carine Montaner, ha destacat que això permetrà facilitar el diagnòstic precoç d'algunes malalties, que farà que hi hagi més possibilitats de cura i "evitar més despeses a la CASS". 

Informa: Redacció-Ariadna Guiu VIla

Comparteix: