Tercer triomf seguit del VPC al Nacional que comença a mirar a la part alta de la classificació

El VPC ha aconseguit una victòria contundent davant el Laroque Belesta, per 50 a 8. Els tricolors sumen el tercer triomf a casa consecutiu i comencen a mirar a la part alta de la classificació.

El VPC tornava a la competició, després de molts dies i ho ha fet a casa amb una victòria important contra el Laroque Belesta, per 50 a 8.

L'efecte 'Xepi' continua funcionant i encara no coneix la derrota. Les tres setmanes d'aturada han servit i molt al VPC. Els de Jonathan Garcia han sortit amb molta agressivitat els primers compassos i després d'un intercanvi de cops de càstig ha arribat l'exhibició local.

Els darrers vint minuts de la primera part, l'equip ha mostrat un to físic superior i s'han anat succeint els assajos gairebé de manera consecutiva.

Fins a cinc vegades han anotat els tricolors. El joc ràpid dels tres quarts afegit a les accions individuals de jugadors com Bauti o Befile han permès arribar al descans amb un 36 a 3.

El descans no ha aturat els tricolors i la defensa rutllava amb aquest assaig de Bauti en una carrera de zona a zona.

Befile també s'ha sumat a la festa fent gala de la seva potència. Al final, 50 a 8, i tercera victòria consecutiva a casa. El triomf serveix d'esperó de cara a la visita al camp del líder, el Salvetat, la setmana vinent.

Imatges: Aïda Pagès