Cap a la tercera edició

www.andorradifusio.ad

La tercera edició del Classicand serà una realitat. El festival de música clàssica, dansa i arts escèniques ha aconseguit omplir un 80% d'aforament, un dels arguments pels quals Andorra Turisme manté l'aposta.

El primer balanç del festival és molt positiu, s’ha arribat a un 80% de l’aforament als espectacles, cosa que significa un augment respecte de l’anterior. Els organitzadors han destacat la qualitat de les actuacions, i l’interès del públic. Amb el balanç tan positiu, la tercera edició serà una realitat.

"S'ha fet un projecte de país que continuarà l'any vinent"
Jordi Torres, ministre de Turisme

"L'important és veure la corba ascendent que ha fet el festival i respecte a l'any passat hi ha hagut una millora molt gran."
Joan Anton Rechi, director del Classicand

Aquesta segona edició asseguren que ha consolidat més l’esdeveniment i això obre la porta a portar més artistes i propostes de més qualitat. La idea és continuar barrejant actuacions per al gran públic i també petits formats.

Mentrestant, l'edició d'enguany ha posat el colofó final amb un espectacle de l’Orquestra Nacional Clàssica i els vocalistes Maria Soler i Gil Grandjean. Una actuació que s’ha fet a la plaça Vinyes i ha omplert totes les cadires.

Informa: Maria Lucena
Imatges: David Moreno

Comparteix:

240.000 euros en subvencions culturals Tempestes generalitzades a partir de la tarda