ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Terceravia vol la reducció de salaris dels càrrecs polítics i el PS lamenta la inacció del Govern

www.andorradifusio.ad

Terceravia ha demanat que, entre les mesures per pal·liar la crisi sanitària i els seus efectes econòmics, es redueixin els salaris dels càrrecs polítics. Per la seva banda, el PS lamenta el que considera inacció del Govern per injectar fons en l'economia i evitar una trencadissa social.

Aquest dimecres al matí ha hagut la primera trobada telemàtica entre el cap de Govern, les síndiques i els presidents dels grups parlamentaris en què l'executiu encara no ha presentat la llei òmnibus per pal·liar els efectes de la crisi sanitària.

Terceravia ja ha fet conèixer algunes de les seves propostes, com la reducció dels salaris dels càrrecs polítics, fer possible que l'administració demanés un crèdit extraordinari de centenars de milions a través de bons i la creació d'hospitals accessoris si fos necessari.


El Partit Socialdemòcrata ha dit que el Govern ha de garantir la pau social i fer de mediador entre empresaris i treballadors.

El president de grup socialdemòcrata, Pere López, lamenta que "si el Govern no juga aquest paper que pel que sembla no està disposat a jugar-lo, el que estem entrant i estem veient és una disputa, una trencadissa, una rivalitat, entre empresaris i treballadors que estan discutint  qui assumeix més part o cost d'aquesta crisi davant del discurs i la falta d'acció del Govern, que sembla que no estan disposats a injectar la tresoreria i la liquidesa que els sectors econòmics estan demanant"

També ha afirmat que ja s'estan donant casos d'acomiadaments per la crisi sanitària i s'ha d'evitar al màxim possible.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Anna Romagosa

Comparteix:

3.215.182.81