Els testimonis corroboren la versió de Sandro Rosell al judici

Nova sessió del judici que jutja a Sandro Rosell, i al seu

Nova sessió del judici que jutja a Sandro Rosell, i al seu soci andorrà, Joan Besolí. Aquest dilluns ha estat el torn de diversos testimonis.

Ha estat la cinquena jornada a l'audiència espanyola del judici a l'ex-president del Futbol Club Barcelona i a l'ex-conseller lauredià.

La sessió ha servit per sentir diversos testimonis, que han prestat declaració de forma presencial o amb videoconferència. El primer a fer-ho ha estat Dirk Hollstein, ex-directiu d'ISE. Es tracta de l'empresa que va comprar drets televisius dels partits de la selecció brasilera a través de la companyia de Rosell.

El testimoni ha corroborat fil per randa la versió que l'antic dirigent del Barça va fer la setmana passada i ha precisat que en cap moment se li va fer cap pagament il·legal.

Recordem que tant Rosell com Joan Besolí han estat en presó preventiva gairebé dos anys mentre esperaven l'inici d'aquest judici.

Finalment se'ls va deixar en llibertat sense fiança la setmana passada després que dimarts prestessin declaració. L'ex-conseller lauredià va assegurar que mai va ser conscient de fer cap activitat delictiva quan feia gestions en nom de l'ex-president de la Federació Brasilera de Futbol Ricardo Teixeira i com a soci de Rosell.

Després del judici a Espanya també se'ls jutjarà a Andorra pels mateixos casos.

Informa: Judit Pedrós

Comparteix:

Les aspirants al casino Partouche i Genting presenten una querella per tràfic d'influències contra un assessor del CRAJ Erradicats els contractes de baix rendiment a les persones amb discapacitat