"Del teu cabell", una mostra artística que explora el lligam entre mares i fills a través del cabell

www.andorradifusio.ad

El CAEE inaugura l'exposició 'Del teu cabell'. Una mostra pluridisciplinària on s'utilitza el cabell com a eix central per mostrar el lligam que s'estableix entre mares i fills. Les obres creades per tres artistes s'han confeccionat fent ús de tècniques i materials diversos per traslladar al públic la seva particular visió de la vida.

Natalia, Girasol i Rosa són les tres artistes que han donat vida a l'exposició "Del teu cabell". Totes tres comparteixen a més coses en comú, l'amor per l'art, per la vida i pels fills. És precisament aquest darrer punt la font d'inspiració que ha permès a cada artista plasmar el seu punt de vista sobre el vincle entre mares i fills al llarg de la vida. Per exemple, una trena com a metàfora del cordó umbilical, com avança Girasol Blanco.

La seva obra feta a través de paper de cotó i tinta xinesa descriu un conte que relata una història inseparable entre una mare i una filla. En una altra zona de l'exposició Rosa Mujal utilitza el pa d'or per transmetre el valor de la vida. "No és només pintura, dibuix, escriptura o foto, hi ha una mica de tot i hi ha tres visions molt diferents de tres dones que som mares, filles i tenim si fa no fa la mateixa edat. Vivim experiències que podrien ser iguals, però no ho són, cadascuna la viu d'una manera diferent", explica.

Finalment Natalia Álvarez utilitza un collage fotogràfic per parlar del cicle de la vida i l'afecte entre mare i filla. Explica com mescla diferents elements, com el cabell i la mare.

L'exposició ha suscitat un gran interès durant la inauguració i es podrà visitar de manera gratuita fins al 16 de març.

Informa: Hèctor Romance
Imatges: Rubén Calvo

Comparteix:

El secretari general del Centre Llatinoamericà d'Administració per al Desenvolupament defensa la innovació en les administracions Greus successos centren l'atenció informativa de la setmana al web