El títol haurà d'esperar

L'Inter d'Escaldes haurà d'esperar per proclamar-se campió. Els escaldencs van empatar a un aquest dijous contra el VallBanc Santa Coloma, en el primer partit del play-off pel títol. Per la seva banda, l'Engordany va guanyar el Sant Julià per 1 a 2.

Empat a 1 entre Inter d'Escaldes i VallBanc Santa Coloma per deixar obert el títol uns dies més.

Els colomencs van sortir més endollats en la primera meitat i van posar a prova la porteria defensada per José Antonio Gomes diverses vegades. Després de tant perdonar, al minut 49 Jordi Roca avançava els escaldencs.

Tot i el gol en contra, els de Marc Rodríguez seguien insistint com en aquest xut de Najera fregant el pal llarg. Al 67, Jordi Aláez connectava amb Àlex Martínez perquè aquest fes l'empat. Al final, 1 a 1 i l'Inter que haurà d'esperar a diumenge per aconseguir el títol.

Cal recordar que els d'Adolfo Baines són líders amb tres punts més que el colomencs, però estan pendents de la resolució del comitè de competició, desprès de la denúncia de l'Engordany per alineació indeguda en la darrera jornada de la fase regular.

A l'altre partit de la jornada, l'Engordany va guanyar el Sant Julià per 1 gol a 2. Tot i això, els primers a avançar-se van ser els lauredians amb una diana de Dani Sánchez al minut 19.

Cinc minuts abans del descans, Aguero feia l'empat. Luigi San Nicolás capgirava el marcador al minut 46. El triomf permet a l'Engordany situar-se a la tercera plaça.

Aquest diumenge hi haurà la penúltima jornada de lliga i una nova oportunitat per l'Inter d'aconseguir el títol, aquest cop contra l'Engordany. Per la seva banda, el VallBanc Santa Coloma s'enfrontarà al Sant Julià.