ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Torna la campanya solidària perquè cap nen es quedi sense joguina aquest Nadal

www.andorradifusio.ad

La campanya de recollida de joguines a favor de Càritas, impulsada pel locutor de Ràdio Nacional Òscar Royo i Ràdio i Televisió d'Andorra amb la col·laboració de MoraBanc, arriba a la 27a edició. I ho fa amb el mateix objectiu de sempre: que cap infant es quedi sense regal de Nadal.

Aquest any es tornarà a repetir la imatge del públic del Poliesportiu llançant a la pista centenars de peluixos. Serà en el marc de la ja 27a edició de la campanya de recollida de joguines impulsada per Òscar Royo mitjançant la qual s'aconsegueix que cap infant es quedi sense regal.

El llançament de peluixos, que l'any passat es va estrenar superant totes les expectatives, tindrà lloc aquest cop el 14 de desembre en el partit del MoraBanc amb el Tenerife. Royo reconeix que l'any passat "pensàvem jugar amb unes xifres de potser 150, 200 o 300 peluixos i ens hi vam trobar recollint-ne més d'un miler". "A partir d'aquí, aquest any ens l'hem volgut tornar a jugar i pot ser un moment maco, perquè hi ha la canalla i els que ja no són tan canalla. Si l'any passat, havent fet una mínima campanya de promoció d'aquest partit, va passar el que va passar, estem tremolant d'allò que pot passar aquest any", preveu el locutor.

Càritas, que l'any passat va fer arribar les joguines recollides a 204 beneficiaris, recorda que no han de ser bèl·liques i, si pot ser, de materials reciclables i amb una funció educativa, de manera que tinguin un valor per ells, com insisteix el president, Amadeu Rocamora.

Per al director general de Ràdio i Televisió d'Andorra i vicepresident del Bàsquet Club Andorra, Xavier Mujal, "parlar d'èxit quan estem parlant de recollir joguines per canalla que no en té sembla un antagonisme però malauradament és així". "Com més joguines recollim, millor", demana.

El recapte s'iniciarà el 5 de desembre amb una trentena de punts de recollida distribuïts a totes les parròquies i s'estendrà fins al 3 de gener. A més de la pluja de peluixos una altra de les accions destacades serà la tradicional rifa dels padrins del comú d'Andorra la Vella que es farà el 19 de desembre.

Consulta tots els punts de recollida a la pàgina de la campanya Entre tots fem Nadal:

Informa: Gerard Gort
Imatge: Vicente Bellot

Comparteix:

3.236.74.69