ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Tornen els casaments després de la pandèmia

www.andorradifusio.ad

Després de dos anys amb restriccions per la pandèmia, tornen les bodes. Les darreres dades al país mostren com el 2021 ja es van recuperar prop d'un 60% de casaments respecte de l'any anterior i, ara, els organitzadors de bodes confirmen que segueix la tendència a l'alça.

Una de les empreses que organitza aquest tipus d'esdeveniments ja fa dies que nota com moltes parelles han reactivat plans de casament. Després de dos anys marcats per les restriccions sanitàries, tornen les bodes. Això sí, van més al dia. 

La fundador de Be de Beca, Rebeca Ruiz, explica que ja hi ha moltes noves peticions, especialment de cara als pròxims dos anys. "La gent es pren les coses amb més calma després del que hem viscut perquè vivim una mica més al dia. Crec que ara la gent vol prendre's les coses amb més tranquil·litat perquè no sabem amb quina situació ens podem trobar".

Les darreres dades de casaments a Andorra mostren com els casaments el 2021 van augmentar prop d'un 60% respecte del 2020. Una tendència que ha anat a l'alça, gràcies al fet que ja no han de condicionar la boda a les restriccions sanitàries.

Ruiz manifesta que durant la pandèmia les bodes es feien amb la família més propera. "Més endavant vam començar a veure que la gent s'anava ajuntant i cada vegada tenia més ganes de fer vida social. Ara, hem tornat a l'habitual abans (no exactament igual, perquè ara hi ha una altra mentalitat), però sí a ajuntar-nos 200 persones i veure la felicitat en els esdeveniments, que és el més important".

I avui dia, els preferits són els casaments civils amb celebracions grans, que han deixat enrere els tradicionals casaments religiosos.

Informa: Judith Sáez
Imatges: Cristina Fidalgo

Comparteix: