Torres i Viladomat, convençuts que l'afer dels terrenys de Concòrdia acabarà a la justícia

www.andorradifusio.ad

Continua cuejant l'afer pels terrenys de Concòrdia entre SAETDE i el comú d'Encamp. Els advocats de la societat treballen per aconseguir la fórmula jurídica que satisfaci els seus interessos per no haver pogut explotar l'espai durant 50 anys. El cònsol major encampadà està convençut que la qüestió acabarà als tribunals.

Ni el cònsol major d'Encamp ni el màxim accionista de SAETDE volen cedir en el seu posicionament. Joan Viladomat reclama una indemnització milionària perquè considera que els terrenys de Concòrdia estaven dins la concessió de SAETDE des del principi i no s'hi ha pogut invertir. Jordi Torres no està d'acord amb les pretensions econòmiques i ha defensat que si el comú ha de pagar una indemnització serà la Batllia qui la quantifiqui.

Viladomat entén que el comú es protegeixi, però reitera que el document lliurat al gener per la societat acredita el dret d'ús dels terrenys des de fa 50 anys. Els advocats de SAETDE treballen per desencallar la situació.

Tot i l'enfrontament, Torres i Viladomat reclamen que no es deixi d'invertir en l'esquí. L'entesa en aquesta qüestió desbloquejaria amb molta seguretat un altre acord, el d'intencions, que preveu el desenvolupament del peu de pistes del Pas de la Casa.

Informa: Marc Guadilla / Andrés González-Nandín / Laura Massegú

Comparteix:

Últim concert del Cor Rock d'Encamp abans de viatjar a Estrasburg La telefonia mòbil i el trànsit per internet continuen en augment