Els torrons en forma de matrícula, nova tendència per Nadal

www.andorradifusio.ad

Els torrons tenen un significat molt important durant les festes de Nadal. Tot i el seu caràcter tradicional, hi ha pastisseries que cada any deixen volar la seva imaginació per sorprendre els clients. Una tradició que, enguany, tot i viure encara en una situació complicada per la pandèmia continua sent un gran reclam.

De xocolata amb avellanes, de crema cremada, de Xixona o d'Alacant són les diferents varietats que proposen a la pastisseria Estopiñan, d'Escaldes-Engordany. 

Les postres són un detall que no pot faltar en les celebracions nadalenques, és per això que hi ha pastisseries que han decidit combinar els torrons tradicionals amb altres com aquests, amb forma de matrícula andorrana.

Tot i la situació actual, els clients han tornat i han comprat productes per evitar fer curt. I és que la imaginació va més enllà i poden escollir entre el de cruixent de cacauet i mango, cruixent d'ametlla i trufa de yuzu, o bé de caramel salat i trufa de caramel.

El repte principal és vendre el màxim possible i arribar a tots els clients arreu del país i del món, oferint-los productes de casa i de qualitat, amb un toc sempre, de sorpresa. 

Informa: Anna Mata
Imatges: Nil Forcada

Comparteix:

Els turistes aprofiten la poca afluència d'esquiadors per passar el dia de Nadal a la neu Les professions que no descansen ni per Nadal