El tortell s'adapta i suma adeptes

www.andorradifusio.ad

Les festes de Nadal es caracteritzen pels regals, la família i el menjar. Els Reis són els últims a passar i el tortell, la cirereta al darrer gran àpat. Aquest divendres encara hi ha gent que passa per les pastisseries per recollir-ne el seu. 

És 6 de gener i la tradició marca que s'ha de menjar el tortell de Reis. Tot i que la gent ha anat passant des de ben d'hora per agafar el seu, n'hi ha que ho han deixat per última hora i encara el tenen a la pastisseria. En tot cas, els pastissers celebren el que ha estat un bon any quant a volum de vendes. Només en la pastisseria El Tortell, han superat les 500 reserves. La propietària, Olga Teixeira, es mostra satisfeta.

Els que més surten són els de crema, però cadascú té el seu preferit. La tradició és la tradició, però cada vegada hi ha més gent que busca tortells adaptats a possibles al·lèrgies. O a mida. Perquè no a tothom li agrada la crema. 

El que no canvia és el risc de trobar algun objecte dur a la porció. Si és el rei, tocaria posar-se la corona. I si toca la fava... a pagar.

En definitiva, la cirereta al darrer gran àpat que tanca, un any més, el període de Nadal. 

Informa: Òscar Serrano 
Imatges: Cristina Fidalgo

Comparteix:

Escaldes-Engordany vol fer un parc infantil al Prat del Roure Enquesta: Què t'han portat els Reis d'Orient?