El treball de més 30 anys del fotògraf Luis Monje, al Museu del Tabac

www.andorradifusio.ad

El Museu del Tabac ha inaugurat Fotografia Científica de Luis Monje, una espectacular exposició que mostra una part del treball que ha dut a terme l'autor durant aproximadament 35 anys i en què utilitza una gran varietat de tècniques fotogràfiques.

L'exposició Fotografia Científica de Luis Monje demostra que aquest tipus de fotografia és una eina fonamental per al progrés de la ciència, la indústria i l'educació.

I és que gairebé totes les branques de la ciència han avançat a partir d'observacions visuals, per exemple algunes de captades a través de radiacions que permeten veure el que l'ull humà no pot apreciar o fotografiant instants d'alta velocitat o a través del microscòpic, entre d'altres.

Amb 60 anys, Luis Monje assegura que la seva jubilació és propera i que per això vol deixar constància de totes les especialitats que domina i de tot allò que après en la seva llarga carrera, perquè els altres puguin veure les diverses tècniques fotogràfiques i aprendre'n. Entre aquestes fotografies, hi podem trobar obres úniques i pioneres.

El fotògraf assegura que ha pogut descobrir coses inimaginables fent aquestes fotografies i que ha gaudit al màxim fent-les.

L'exposició es podrà veure de manera gratuïta al Museu del Tabac de Sant Julià de Lòria fins al 26 de gener.

Informa/Imatges: Sergi Expósito

Comparteix:

Progressistes-SDP participa en l'assemblea de "Nouvelle Donne" a París L’Agència de Protecció de Dades té la sensació que s’està fent un bon ús de les càmeres de videovigilància en espais públics