ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Treballadors i col·laboradors de la FAF estudien accions judicials contra la policia per l'informe de l'operació Cautxú

www.andorradifusio.ad

Una vintena de treballadors i col·laboradors de la Federació de Futbol estudien emprendre accions judicials contra la policia per l'informe de l'operació Cautxú, que estaria al seu parer ple d'incorreccions i fet sense rigor. Les actuacions es podrien estendre a la Batllia.

L'advocat de la vintena de persones incloses en el sumari de l'operació Cautxú, Josep Anton Silvestre, ha carregat durament contra l'informe policial, que assegura que està fet sense rigor, "ple d'imprecisions i d'afirmacions tendencioses sense cap fonament ni prova, i això és molt greu". A més crítica l'actuació de la policia per no fer bé la seva feina.

L'actuació al seu parer irregular de la policia podria portar l'advocat a emprendre accions judicials contra el cos d'ordre, que podrien estendre's també a la Batllia, per creure's a ulls clucs l'informe policial. Argumenta que "el que diu la policia no és paraula de Déu. La policia de vegades s'equivoca. La tasca de la Batlia és supervisar i controlar l'actuació dels agents de policia".

Silvestre ha explicat que una setmana després que esclatés el cas els treballadors havien justificat davant la batlle les seves actuacions en referència al cobrament de xecs o al fet d'haver rebut remuneracions i no haver-les cotitzat a la CASS.

També ha defensat que els àrbitres estan exclosos de cotitzar perquè el Govern no ha regulat sobre la seva situació.

Silvestre ha lamentat que no ha rebut resposta encara a la seva demanda d'arxivar les diligències contra els seus clients, tot i que la batlle havia entès les seves explicacions.

L'advocat finalment ha revelat que ha iniciat quatre procediments judicials contra mitjans de comunicació del país per oferir dades personals dels seus clients incloses al sumari del cas sense tractar-se de persones de rellevància pública.  

Informa: Sergi Cano
Imatges: Fernando Montero

Comparteix:

18.204.227.117