Treballant per a la igualtat 

www.andorradifusio.ad

Tot i els canvis socials, les dones segueixen suportant el pes de la casa, la família i la cura dels fills i això es tradueix en més esforços per conciliar la vida laboral i la familiar. Per exemple, les treballadores de FEDA demanen el doble de permisos de conciliació que els companys homes, segons s'ha anunciat en la presentació del pla d'igualtat de la companyia.

L'elèctrica continua fent esforços per disminuir les desigualtats. De fet, amb el Pla d'Igualtat han detectat que "les dones fan servir el doble de permisos de conciliació que els homes", apuntava la directora de sostenibilitat, comunicació i clients de FEDA, Nerea Moreno.

Una altra de les accions serà la discriminació positiva a l'hora de contractar personal. "Per a les contractacions en general, donarem un 2% de puntuació superior a les dones. I en les àrees masculinitzades, com és la informàtica, l'enginyeria i els serveis de terreny, donarem un 5%", ha explicat Moreno.

Tenir en compte la menopausa, reservar places d'aparcament per a dones embarassades i apujar la contractació en els càrrecs de responsabilitat són altres dels objectius que té la companyia d'aquí al 2026.

Informa: Caterina Vidal
Imatges: Nil Forcada

Comparteix:

Malalties minoritàries que no ho són tant 35 anys tocant plegats