Una trentena de joves participen en l'Empren Day

www.andorradifusio.ad

Tercera edició de l'Empren Day, una jornada dedicada als joves del país que volen emprendre i crear el seu propi negoci. Al Hive Five s'han apropat una trentena de joves que han escoltat xerrades educatives i han pogut parlar amb alguns casos d'èxits. 

La jornada ha consistit en 4 xerrades que han tractat sobre la intel·ligència artificial, els reptes digitals, i també, el més important, el camí que es recorre des de tenir un producte fins a vendre'l. Un exemple ha sigut la xerrada de Nacho Martín que ve del món financer i ara es dedica al couching per a emprenedors. Ha explicat "com crear un pla de negoci."

Unes conferències i tallers organitzades pel Carnet Jove, i on han participat joves de 14 fins a 30 anys, però està obert a tothom. Això sí, "no cal que siguis jove per participar-hi", expliquen des del Carnet Jove.

També hi han assistit tres casos d'èxit. És el cas de la Gal·la, de 27 anys, que porta una empresa de couching escolar que ja té 130 treballadors. O la Noa i el Xavi, una jove parella de menys de 25 anys que van emprendre de forma digital i ara tenen un negoci al centre.

Informa: Caterina Vidal
Imatges: Andrés Rosas

Comparteix:

La pau i la seguretat internacional a la 148a Assemblea de la Unió Interparlamentària Equiparar salaris i la borsa de treball, reclams dels infermers