ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Tres detinguts en una nova operació policial contra el tràfic de drogues

www.andorradifusio.ad

Nou cop al tràfic de drogues. La policia ha comissat 55 grams de cocaïna i 26 grams de pasta base de cocaïna, a més d'estris per confeccionar els embolcalls. L'operació actualment judicialitzada s'ha saldat amb la detenció de tres persones i uns 700 euros en metàl·lic. La investigació continua oberta.

La investigació de la policia centrada a la capital ha permès localitzar 55 grams de cocaïna preparats en 52 dosis de poc més d'un gram cadascuna per a la venda al detall.

També 26 grams de pasta base de cocaïna, una droga considerada de baix cost molt similar al crack i que es fabrica amb residus de cocaïna barrejats amb àcid sulfúric i querosè. És una droga que es fuma i que genera una ràpida dependència.

A banda s'han localitzat estris que permeten preparar les dosis de droga en embolcalls. En l'operació s'ha detingut dos homes de 25 i 27 anys i una dona de 55 tots del país.

Segons assegura el cos d'ordre en un comunicat, l'actuació forma part de la lluita contra el tràfic de drogues, una de les prioritats de l'acció policial, que representa una veritable qüestió de salut pública.

Informa: Anna Pifarré
Imatges cedides: Policia d'Andorra

Comparteix:

3.239.51.78