Tres mil roses per abaratir els viatges del Cor d'Encamp i de fi de curs

www.andorradifusio.ad

Els alumnes de tercer i quart de l'escola andorrana d'Encamp reparteixen roses per tot el país, el doble que altres anys. Amb elles esperen aconseguir diners per al Cor d'Encamp i, per primera vegada, per als que van de viatge de fi de curs al País Basc.

Fa temps que el Cor d'Encamp ven roses per Sant Jordi. Enguany l'objectiu és poder actuar "a Londres".

Però aquest any es vendran més roses que mai des de l'escola andorrana d'Encamp. L'associació de pares no subvenciona viatges perquè destina gran part dels diners a mitigar la pujada de preu dels menús de l'escola. Així que els que van al viatge de final de curs a Sant Sebastià han decidit sumar-se a vendre roses i, amb una mica de sort, "unificar esforços i vendre'n 3.000".

Han comprat tres mil roses en una floristeria del poble que han decidit ensacar ells mateixos per un bon motiu i a més ens posen en pràctica els coneixements matemàtics. "Si fem la multiplicació i ho dividim pels alumnes que som, són uns 30-40 euros per nen que ens estalviem", comenta en Daniel. 

A cada un li ha tocat arreglar una vintena de flors. Ah, i ens diuen que no ho dubtin, que les seves roses "són de les bones". 

I mentre uns pensen arguments de venda, d'altres practiquen per un dia on probablement es cansin de dir la mateixa frase: "Una rosa a 5 euros per ajudar-nos a pagar el nostre viatge a Santa Sebastià". 

Informa: Rosa Alberch

Imatges: Anna Romagosa

Comparteix:

Vanessa Mendoza presenta el seu llibre 'Absolta' Al carrer una vintena de peruans que havien denunciat abusos laborals