Treva d'un mes en les hores extra dels bombers

www.andorradifusio.ad

Els bombers accepten tornar a fer hores extraordinàries fins al mes de febrer, a petició del Govern. En aquest temps, el ministeri de Justícia i Interior es compromet a revisar les condicions salarials per fer-les equivalents a les de la policia i el cos penitenciari.

Les peticions dels sindicats implicaven equiparar les graelles salarials, amb els complements corresponents, a les que sí que tindran tant els agents penitenciaris com de policia. En el seu moment el Govern els va deixar al marge d'aquestes millores. Els tres sindicats dels bombers han acceptat la proposta després de la reunió que havia convocat aquest dilluns al matí la ministra de Justícia i Interior, Ester Molné, que finalment no hi ha pogut assistir per malaltia. La proposta ha estat traslladada pel secretari d'Estat Joan Antoni León.

La decisió de no fer guàrdies extraordinàries va afectar el nombre d'efectius en les guàrdies de nit, tant a la caserna d'Andorra la Vella com del Pas de la Casa. En tot cas, els sindicats mantenen en vigor la negativa a la cobertura de les guàrdies de compensació.

Informa: Joan A. Sarmiento

Comparteix:

La diputació de Lleida defensa l'aeroport d'Andorra-la Seu  Més de 1.500 joguines recollides amb la campanya de Càritas i RTVA