Triomf de mèrit del CE Sant Julià davant el Linyola (4-3)

Victòria de pes del Sant Julià de futbol sala davant el líder, el Linyola, per 4 gols a 3. Els de Jorge Dias han quallat un dels millors partits de la temporada remuntant un 0 a 2 inicial.

El Sant Julià ha tornat al camí de la victòria contra el Linyola. Els lauredians s'han imposat al líder que fins aquest dissabte només havia perdut un partit.

Els lleidatans han mostrat credencials i al minut 3 feien el primer després d'una bona sortida de pressió.

Al 12, una mala sortida de Theo posava en satafa el 0 a 2.Quan pitjor ho estava passant l'equip de Jorge Dias, Edgar s'inventava un golàs amb un xut llunyà. Al descans, 1 a 2.

Novament, els visitants han sortit forts del pas per vestidors i han fet l'1 a 3. Lluny d'enfonsar-se, Roge retallava diferències amb un xut ras a passada d'Omar. Al 31, Edgar robava una pilota i en el contracop servia en safata l'empat a Hugo, 3 a 3.

Els de Jorge Dias han estat ambiciosos i quan faltaven 3 minuts han tret el porter-jugador. Precisament, una bona triangulació ha permès Edgar fer el quart i definitiu. El gol ha confirmat la remuntada amb el 4 a 3 final.

L'entrenador de l'equip, Jorge Dias, considera que és una victoòria "merescuda i molt treballada". "Els jugadors es deixen l'ànima en cada partit, encara que a vegades les coses surten i altres no".

Per la seva part, el jugador Eric Vila ha remarcat que una de les coses que caracteritza l'equip és que "sempre lluitem fins al final". "És el que hem fet i ens ha permès remuntar el partit".

El triomf permet als de Dias seguir lluitant per entrar al play-off d'ascens quan només falten tres partits per jugar.

Imatges: Nil Forcada