Triomf patit de l'Enfaf femení davant el Cornellà Terri a casa (4-2)

L'Enfaf femení va superar el Cornellà Terri per 4 a 2. Les tricolors comencen l'any amb victòria i ja en porten nou aquesta temporada.

Partit intens i amb una segona part de bojos el que es va viure aquest dissabte a la Massana. L'Enfaf femení jugava contra el Cornellà Terri de la part baixa que va posar en problemes les tricolors.

Laia Sinfrau va avançar l'Enfaf al minut 19 amb un xut encreuat enganxat al pal. Al 36, Paula da Silva feia el segon a la sortida d'un córner. Al descans, 2 a 0.

La represa va esperonar les catalanes que van empatar amb gols al minut 67 i 73. En un final de bojos i molt intens, els gols de Míriam Tizón i Ariana Gonçalves van certificar el triomf per a les tricolors a casa.

L'entrenador de l'Enfaf femení, Carlos Sánchez es mostrava satisfet amb la victòria tot i que reconeixia que afrontaven el partit amb nervis. "Estàvem una mica preocupats perquè havien guanyat l'equip que anava cinquè i anàvem amb aquesta por de perdre punts."

Les tricolors continuen a la part alta de la classificació amb 28 punts, però encara lluny de la primera posició. Això sí, tal com afirma la jugadora Ariana Gonçales van a totes. "Anem a totes, i no podem tenir errors."